RIN B.V.

RIN B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Bijsterhuizen 3147 in Wijchen.

Meer informatie over RIN B.V. in Wijchen

RIN is een bedrijf dat complete ICT-oplossingen biedt voor jouw werkplek. Ze zorgen ervoor dat jij je kunt richten op jouw eigen expertise, terwijl zij zorgen voor een goede werkplek. Ze bieden ondersteuning via hulp op afstand en hebben service level agreements, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten. Daarnaast kun je de status van jouw support snel checken en word je op de hoogte gehouden van storingen en onderhoud. RIN biedt ook servicecontracten aan, maar zelfs als je geen contract hebt, kun je contact opnemen en kijken ze wat ze voor jou kunnen doen. Ze werken vanuit de pijlers snelheid, persoonlijkheid, kwaliteit en vertrouwen en werken samen met de beste partners. Ze bieden analyse en advies, oplossingen en realisatie, en service en support. Daarnaast bieden ze ook ICT-oplossingen aan, zoals printen en scannen, vergaderen en presenteren, mobiele en vaste telefonie, ICT en Cloud, internetverbindingen, beveiliging, RIN beheer en back-up en gegevensherstel. Het RIN-team bestaat uit verschillende medewerkers met verschillende functies. RIN zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is, of het nu medewerkers, klanten of partners zijn. Ze houden je ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je weten wat RIN B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RIN B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RIN B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RIN B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar RIN B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RIN B.V.

Bezoekers bekeken ook