Restaurant Magnolia

Restaurant Magnolia is een Restaurant gelegen aan Weg door de Berendonck 35 in Wijchen.

Meer informatie over Restaurant Magnolia in Wijchen

Bij BurgGolf vindt u de perfecte evenementenlocatie voor allerlei soorten evenementen, van bruiloften en feesten tot zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Ze bieden locaties aan voor zowel kleine als grote groepen en hebben toegewijde eventplanners om u te adviseren en te assisteren bij het plannen en organiseren van uw evenement. Bij BurgGolf geloven ze dat elk evenement een onvergetelijke ervaring moet zijn en streven ze ernaar om elk detail tot in de puntjes te verzorgen. Ze bieden ook uitgebreide horecamogelijkheden en flexibele ruimtes voor regelmatig terugkerende evenementen. Daarnaast kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie en tarieven. BurgGolf is altijd dichtbij, goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt vrijblijvend de beschikbaarheid en een offerte opvragen, en ze helpen u graag bij het vormgeven van uw unieke evenement.

Wil je weten wat Restaurant Magnolia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Magnolia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Magnolia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Magnolia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Restaurant Magnolia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Magnolia

Bezoekers bekeken ook