Restaurant Hoogeerd

Restaurant Hoogeerd is een Restaurant gelegen aan Maasbandijk 10 in Niftrik.

Meer informatie over Restaurant Hoogeerd in Niftrik

Bij Restaurant Hoogeerd in Wijchen en nabij Nijmegen kun je genieten van een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over de Maas. Het restaurant is sfeervol en ruim opgezet en beschikt over 90 zitplaatsen met een uniek uitzicht over het water. De keuken heeft een Hollands-Frans accent en biedt seizoensgerechten van lokale leveranciers. Er is ook een allergenenkaart beschikbaar. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis draadloos internet en gratis parkeren. Voor grotere gezelschappen zijn er 3 keuzemenu's samengesteld. Het ontbijt is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6.30-10.00 uur en in het weekend van 8.00-10.30 uur voor €12 per persoon. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je lunchen met diverse gerechten, en dineren kan met zowel à la carte als keuzemenu's. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er speciale menu's beschikbaar. Je kunt ook borrelen met hapjes en drankjes van de borrelkaart, en er is aandacht voor voedselverspilling en duurzaamheid. Reserveringen zijn mogelijk via de website.

Wil je weten wat Restaurant Hoogeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Hoogeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Hoogeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Hoogeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Restaurant Hoogeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Hoogeerd

Bezoekers bekeken ook