Restaurant Het Broertje

Restaurant Het Broertje is een Tapas restaurant gelegen aan Spoorstraat 6 in Wijchen.

Meer informatie over Restaurant Het Broertje in Wijchen

Bij Het Broertje in Wijchen kun je onbeperkt genieten van lekkere tapas gerechtjes. Dit tapas restaurant biedt meer dan 60 tapas gerechtjes waaruit je zelf kunt kiezen. Tijdens kerst zijn er speciale mogelijkheden om van de tapas te genieten. Naast het onbeperkte tapas arrangement, is er ook een Happas menu waarbij je een 4-gangen keuzemenu kunt kiezen en per gang 3 tapas gerechtjes kunt bestellen. De prijzen zijn exclusief drank. Voor kinderen gelden er aparte prijzen, afhankelijk van de leeftijd. Daarnaast is er ook nog het Hap & Snaps All-in arrangement, waarbij je onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs. Er geldt een maximum van 2 gerechtjes per persoon per bestelling en je kunt onbeperkt bestellen zolang de shift duurt. Verspilling wordt niet gewaardeerd, dus bestel alleen wat je kunt eten. Reserveren kan telefonisch. Het Broertje is ook telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur, behalve op maandag.

Wil je weten wat Restaurant Het Broertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Broertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Broertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Broertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Restaurant Het Broertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Broertje

Bezoekers bekeken ook