Restaurant Document 12

Restaurant Document 12 is een Restaurant gelegen aan Kasteellaan 14 A in Wijchen.

Meer informatie over Restaurant Document 12 in Wijchen

Geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner met uitzicht op het prachtige kasteel van Wijchen bij Document 12. Ze doen het net even anders en selecteren alleen de beste producten van lokale leveranciers. Tim, de eigenaar, is geboren en opgegroeid in Limburg en soms staan er streekgerechten op de kaart. Ze werken met kleine wijnleveranciers om exclusieve wijnen te kunnen schenken en de koffie wordt vers gebrand door de Eenhoorn uit Kampen. Document 12 is genoteerd in de Gault & Millau gids en de Michelingids. Naast hun gebruikelijke menukaart serveren ze ook de lekkerste sandwiches en tosti's van Wijchen. Houd hun sociale media in de gaten voor meer informatie en foto's.

Wil je weten wat Restaurant Document 12 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Document 12 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Document 12? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Document 12 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Restaurant Document 12 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Document 12

Bezoekers bekeken ook