Restaurant De Leurse Hof

Restaurant De Leurse Hof is een Restaurant gelegen aan Leurseweg 4 in Leur.

Meer informatie over Restaurant De Leurse Hof in Leur

De Leurse Hof is een gastvrije en gezellige plek in het Gelderse Leur, waar iedereen zich welkom voelt. Je kunt er heerlijk eten, borrelen en ontspannen na een wandeling of fietstocht. Het gevarieerde menu biedt traditionele en vernieuwende gerechten die allemaal vers worden bereid in de eigen keuken. Het restaurant is geliefd bij zowel de lokale bewoners als toeristen. De historische boerderij waarin het restaurant is gevestigd, maakt deel uit van het landgoed van de familie Van Verschuer en is gebouwd rond 1840. Het pand heeft een rijke geschiedenis en heeft door de jaren heen vele bezoekers aangetrokken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende de Heerlijkheid van Leur als rustplaats voor geallieerde soldaten tijdens operatie 'Market Garden'. De Leurse Hof heeft ook een speciale functie gehad tijdens de kermis. Het is nu uitgegroeid tot een prachtig restaurant in een bijzonder rijke omgeving.

Wil je weten wat Restaurant De Leurse Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Leurse Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Leurse Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Leurse Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Restaurant De Leurse Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Leurse Hof

Bezoekers bekeken ook