reBuycke

reBuycke is een Fietsenwinkel gelegen aan Edisonstraat 31 in Wijchen.

Meer informatie over reBuycke in Wijchen

Bij reBuycke kun je terecht voor een jong gebruikte racefiets. Ze hebben een ruim en gevarieerd aanbod van tweedehands racefietsen, die technisch nagekeken en waar nodig gerepareerd zijn. Je kunt er ook terecht voor onderhoud aan je racefiets, mountainbike of sporthybride. Vooraf krijg je altijd een prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens een bezichtiging nemen ze de tijd om je uitleg te geven over de fiets, de zitpositie te optimaliseren en te laten zien hoe je zelf onderhoud kunt plegen. Klanttevredenheid staat centraal bij reBuycke, en dit blijkt uit de goede reviews en het feit dat tevreden klanten terugkomen en anderen naar hen doorverwijzen. Er zijn verschillende positieve reviews van klanten die blij zijn met hun aankoop en de goede service. Daarnaast kun je ook een afspraak maken voor een servicebeurt in de werkplaats, waar ze vanaf €45,- verschillende diensten aanbieden. De werkplaats is 7 dagen per week op afspraak geopend.

Wil je weten wat reBuycke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van reBuycke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij reBuycke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je reBuycke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar reBuycke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. reBuycke

Bezoekers bekeken ook