Queens Vintage

Queens Vintage is een Tweedehandswinkel gelegen aan De Weertjes 1004 in Wijchen.

Meer informatie over Queens Vintage in Wijchen

Queens Vintage is een online winkel die vintage en retro producten verkoopt uit de jaren '50, '60 en '70. De eigenaar, Jacqueline Queens, is gepassioneerd door oude spullen en verzamelt deze "kroonjuweeltjes". Naast items uit deze periodes, biedt Queens Vintage ook retro producten aan die geïnspireerd zijn op de stijl van vroeger. Jacqueline blijft altijd op zoek naar nieuwe vintage producten en hoopt dat ze zo een nieuwe liefhebber kunnen vinden. De winkel maakt gebruik van veilige betalingssystemen van Mollie. Queens Vintage is gevestigd in Wijchen en biedt verzending aan in Nederland en België, maar afhalen is ook mogelijk. De contactgegevens en informatie over retourneren en algemene voorwaarden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Queens Vintage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Queens Vintage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Queens Vintage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Queens Vintage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Queens Vintage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Queens Vintage

Bezoekers bekeken ook