PsyFysio Fysiotherapie

PsyFysio Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Campuslaan 6 t Mozaiek, ruimte 1.08 in Wijchen.

Meer informatie over PsyFysio Fysiotherapie in Wijchen

PsyFysio Fysiotherapie Wijchen & Runningsports zal vanaf 1 juni 2023 op een nieuwe locatie gevestigd zijn, namelijk in het clubhuis van Atletiekvereniging Wijchen. Ze bieden verschillende vormen van fysiotherapie aan, zoals rugschool en pijnmanagement bij chronische lage rugklachten, psychosomatische fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, voet-, loop- en ketenanalyse en training, mastersclub fysiotraining, sport- en algemene fysiotherapie, massage, en training en coaching voor hardlopen, triatlon en swimrun. PsyFysio heeft contracten met alle zorgverzekeringen, behalve Eno. Behandelingen duren 40 minuten en er is de mogelijkheid voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Ze bieden ook begeleiding bij arbeid en gezondheid, voet-, loop- en ketenanalyse en training, (conditie) training bij chronische klachten, massage en fysiotherapie voor sportgerelateerde klachten en pre- en post-operatieve training. De eigenaar en fysiotherapeut, Tom Middelhuis, heeft expertise op het gebied van chronische rugklachten, psychosomatiek, arbeid, loopsporten, conditietraining en massage. De praktijk is gevestigd in Wijchen en is bereikbaar via telefoon en e-mail. Afspraken kunnen gemaakt worden tijdens de openingstijden, maar ook buiten deze tijden in overleg.

Wil je weten wat PsyFysio Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PsyFysio Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PsyFysio Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PsyFysio Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar PsyFysio Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PsyFysio Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook