Protestantse kerk "De Schakel"

Protestantse kerk "De Schakel" is een Kerk gelegen aan Pius XII Straat 85 in Wijchen.

Meer informatie over Protestantse kerk "De Schakel" in Wijchen

Op de website van de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost worden verschillende activiteiten aangekondigd. Zo zal er op 5 november een Huub Oosterhuis Memorial plaatsvinden ter ere van de priester-dichter Huub Oosterhuis, die recentelijk is overleden. Er zal een afwisselend programma zijn met veel (samen)zang en sprekers, waaronder Marc van Dijk, auteur van de biografie van Oosterhuis. Op dezelfde website wordt ook aangekondigd dat er een kunstexpositie zal zijn met als thema 'Doorleven na verlies', waarbij verschillende emoties rondom verlies worden verbeeld. Verder wordt er informatie gegeven over de kindernevendienst en de Maas en Waalse natuuragenda, waarvan de opbrengst naar de voedselbanken gaat. Tot slot worden er enkele kerkdiensten aangekondigd en wordt het nieuwe Blauw Boekje gepresenteerd.

Wil je weten wat Protestantse kerk "De Schakel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse kerk "De Schakel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse kerk "De Schakel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse kerk "De Schakel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Protestantse kerk "De Schakel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse kerk “De Schakel”

Bezoekers bekeken ook