Profijt Meubel Wijchen

Profijt Meubel Wijchen is een Woonwinkel gelegen aan Graafseweg 777A in Wijchen.

Meer informatie over Profijt Meubel Wijchen in Wijchen

Profijt Meubel in Wijchen is de plek waar je alles kunt vinden voor een sfeervol huis. Ze hebben een grote collectie meubels die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast bieden ze ook meubels aan die binnen 5 weken geleverd kunnen worden. Bij Profijt Meubel krijg je standaard 3 jaar CBW-garantie en je kunt er ook voor kiezen om je meubels extra te beschermen met het All in House Service programma. Het merendeel van de meubels is plat verpakt en voorzien van een handleiding, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt meenemen en in elkaar kunt zetten. Bij de meubels met parketwieltjes moet je thuis nog wel de poten en/of wieltjes bevestigen. Daarnaast biedt Profijt Meubel ook de mogelijkheid om een aanhanger of bus te huren. Mocht je problemen hebben met je aankoop, dan kun je dit eenvoudig online melden op de website van Profijt Meubel.

Wil je weten wat Profijt Meubel Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profijt Meubel Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profijt Meubel Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profijt Meubel Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Profijt Meubel Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profijt Meubel Wijchen

Bezoekers bekeken ook