Prikkers

Prikkers is een Restaurant gelegen aan Marktpromenade 14 in Wijchen.

Meer informatie over Prikkers in Wijchen

Bij Prikkers in de gemeente Wijchen kun je online ontbijt en lunch bestellen. Binnen de kern van Wijchen wordt er gratis bezorgd bij bestellingen boven de €25. Als je buiten de kern van Wijchen woont, kun je de postcode 6602 invoeren om verder te kunnen bestellen. Het ontbijtpakket bestaat uit een gekookt eitje, yoghurt met honing, fruit en cruesli, een croissantje met huisgemaakte jam, thee, een brownie en een sandwich naar keuze. Er is ook een luxe ontbijtpakket met onder andere een ei muffin met bacon en verse sinaasappelsap, en een luxe prosecco ontbijt voor 2 personen. Het lunchpakket bevat Arizona Icetea, een sandwich en soep naar keuze, zoetigheid en chips. Je kunt het lunchpakket laten bezorgen of zelf afhalen. Daarnaast biedt Prikkers ook een High Tea aan met diverse drankjes, salades, wraps, sandwiches en zoetigheden. Deze High Tea kun je ter plaatse bestellen of online om af te halen of thuis te laten bezorgen. Ten slotte kun je ook cadeaubonnen bestellen en laten bezorgen. Het team van Prikkers wenst iedereen een goede gezondheid.

Wil je weten wat Prikkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prikkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prikkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prikkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Prikkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prikkers

Bezoekers bekeken ook