Praxis Bouwmarkt Wijchen

Praxis Bouwmarkt Wijchen is een Bouwmarkt gelegen aan Nieuweweg 151 in Wijchen.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Wijchen in Wijchen

Praxis is de bouwmarkt in Wijchen waar je terecht kunt voor al je doe-het-zelf klusartikelen. Bij Praxis Wijchen vind je alles wat je nodig hebt om je klus tot een succes te maken. De bouwmarkt is bijna elke dag open, maar het is handig om de website te bekijken voor de exacte openingstijden. Bij Praxis Wijchen vind je een breed assortiment aan bouwmaterialen, gereedschap en accessoires. Of je nu een beginner bent of een ervaren klusser, Praxis Wijchen heeft alles wat je nodig hebt. Je kunt er terecht voor verf, laminaatvloeren en tuinmeubelen van steigerhout. Daarnaast biedt Praxis ook verschillende services, zoals het snel ophalen van producten in de winkel en gratis retourneren. Als je hulp nodig hebt of een vraag hebt, staan de deskundige medewerkers van Praxis Wijchen voor je klaar. Je kunt Praxis ook volgen op social media en je aanmelden voor de nieuwsbrief. De prijzen bij Praxis zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten.

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Wijchen

Bezoekers bekeken ook