Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen

Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen is een Fysiotherapeut gelegen aan De Uilenboom 70 in Wijchen.

Meer informatie over Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen in Wijchen

Praktijk Maaike biedt verschillende behandelingen aan, waaronder fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur. Deze therapieën worden toegepast bij klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen en hebben als doel het lichaam beter te laten functioneren en blokkades op te heffen. Praktijk Maaike hecht veel waarde aan het behandelen van de totale mens en streeft ernaar om het lichaam in balans te brengen. Bij een afspraak wordt er gevraagd om een eigen badlaken of hoeslaken mee te brengen en bij verkoudheid of koorts boven de 38 graden wordt gevraagd om de afspraak tijdig te annuleren. De behandelingen worden persoonlijk afgestemd op de klachten van de patiënt en hebben als doel om het zelfhelend vermogen van lichaam, geest en ziel te stimuleren. Praktijk Maaike is aangesloten bij verschillende verenigingen en heeft twee locaties: in Wijchen en Gennep.

Wil je weten wat Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor fysiotherapie man. ther./acupunct. M. Daanen

Bezoekers bekeken ook