Poelier slagerij van den Heuvel

Poelier slagerij van den Heuvel is een Poelier gelegen aan Touwslagersbaan 25 in Wijchen.

Meer informatie over Poelier slagerij van den Heuvel in Wijchen

Al jarenlang is Poelier-slagerij van den Heuvel een begrip in de regio, bekend om hun heerlijke stukjes vlees en kip specialiteiten. Christian en Berry, de gezichten achter het bedrijf, hebben het vak van poelier en slager al van generatie op generatie doorgekregen. Met veel passie runnen zij al jarenlang de winkels in Wijchen en Grave, waar vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met hun team bieden ze niet alleen lekker vlees, maar ook het beste advies. Als je te maken hebt met allergieën of gevoeligheden voor bepaalde voedingsstoffen, staan de medewerkers klaar om te helpen. Daarnaast hebben ze wekelijks verschillende aanbiedingen, zoals een worst- en hamburgerset op donderdag, een biefstukdeal op vrijdag en een shoarmapakket op zaterdag. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis, waarbij het poeliersvak al bijna 100 jaar in de familie zit. Naast de winkel in Wijchen werd er in 1997 een tweede winkel in Grave geopend, waar ook het slagersvak aan werd toegevoegd. In 2007 werd besloten om de winkel in Wijchen te verhuizen naar het centrum, om nog meer mensen te kunnen laten genieten van de lekkere producten, kwaliteit en service. Je kunt Poelier-slagerij van den Heuvel volgen op social media en hun folders downloaden om te zien wat ze allemaal te bieden hebben. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.

Wil je weten wat Poelier slagerij van den Heuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelier slagerij van den Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelier slagerij van den Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelier slagerij van den Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Poelier slagerij van den Heuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelier slagerij van den Heuvel

Bezoekers bekeken ook