Plezier in Sport

Plezier in Sport is een Trainingscentrum gelegen aan Touwslagersbaan 15 in Batenburg.

Meer informatie over Plezier in Sport in Batenburg

Plezier in Sport is een sportcentrum waar je met plezier je sportdoelen kunt bereiken. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals Total Body Workout en Small Group Training. Daarnaast kun je ook gebruik maken van personal training om nog betere resultaten te behalen. Het team van Plezier in Sport bestaat uit ervaren trainers die je graag helpen. De trainingstijden voor Total Body Workout zijn flexibel, zodat je altijd een moment kunt vinden dat jou het beste uitkomt. Naast de reguliere trainingen organiseren ze ook Crazy Activities en groepsreizen. Op de website is een fotoalbum te vinden waar je kunt zien hoe leuk en gezellig het bij Plezier in Sport is. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Bij Plezier in Sport staat het plezier in sporten voorop, dus kom langs en ontdek zelf wat ze te bieden hebben.

Wil je weten wat Plezier in Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plezier in Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plezier in Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plezier in Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Plezier in Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plezier in Sport

Bezoekers bekeken ook