Pizzeria Zuid

Pizzeria Zuid is een Restaurant gelegen aan Zuiderpoort 19-C in Wijchen.

Meer informatie over Pizzeria Zuid in Wijchen

Bij Pizzeria Zuid kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen. Je kunt eenvoudig en snel bestellen op hun eigen website en het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt ook direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever je bestelling wilt afhalen, is dat ook mogelijk. Je kunt eenvoudig en snel bestellen op hun website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Alle gerechten bij Pizzeria Zuid zijn 100% halal. De locatie van de pizzeria is Zuiderpoort 19-c, 6605 HM Wijchen. De gemiddelde beoordeling is positief.

Wil je weten wat Pizzeria Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Pizzeria Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Zuid

Bezoekers bekeken ook