Pizzeria Da Francesco

Pizzeria Da Francesco is een Pizzeria gelegen aan Ringlaan 7 in Wijchen.

Meer informatie over Pizzeria Da Francesco in Wijchen

Francesco houdt vakantie van 26 juli tot 5 september. Hij bakt echte Italiaanse pizza's in zijn mobiele pizzabakkerij. Zijn pizzabus is perfect uitgerust om ter plaatse de heerlijkste pizza's te bakken. Francesco bewerkt het deeg voor elke pizza als een jongleur tot een dunne bodem. De pizza's worden belegd met verse ingrediënten naar keuze en gebakken in een hete oven. De mobiele pizzabakkerij staat elke week op vaste plaatsen in de gemeente Wijchen. Je kunt je favoriete pizza's bestellen en ter plaatse wachten of telefonisch bestellen en later ophalen. Francesco biedt klassieke Italiaanse pizza's aan, maar ook smakelijke varianten die hij zorgvuldig heeft samengesteld. Hij maakt ook andere Italiaanse gerechten, zoals lasagne. Francesco is naar Nederland gekomen in 1980 en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende banen, maar zijn passie ligt bij koken. Hij staat nu met zijn pizzabus op vaste standplaatsen, maar bakt ook op feesten en partijen. Met Francesco haal je de echte pizzeria in huis. Je kunt hem bereiken via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pizzeria Da Francesco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Da Francesco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Da Francesco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Da Francesco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Pizzeria Da Francesco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Da Francesco

Bezoekers bekeken ook