Pita-Bakkerij Cairo B.V.

Pita-Bakkerij Cairo B.V. is een Bakkerij gelegen aan Bijsterhuizen 5123 in Wijchen.

Meer informatie over Pita-Bakkerij Cairo B.V. in Wijchen

Onze pitabroodjes worden elke dag volgens authentiek recept geproduceerd en staan bekend om hun constante kwaliteit. Naast het traditionele broodje shoarma, zijn er veel andere mogelijkheden met onze pitabroodjes. Zo zijn de mini pitabroodjes perfect bij een soep of salade en zijn de pitasticks ideaal voor bij de borrel of een soep. De variaties zijn eindeloos en we hebben ook recepten om u te inspireren. We gebruiken altijd de beste grondstoffen voor onze pitabroodjes, wat bijdraagt aan de zachte textuur. Daarnaast bieden we verschillende verpakkingseenheden aan en vindt u meer informatie over ons op onze website. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwssectie.

Wil je weten wat Pita-Bakkerij Cairo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pita-Bakkerij Cairo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pita-Bakkerij Cairo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pita-Bakkerij Cairo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Pita-Bakkerij Cairo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pita-Bakkerij Cairo B.V.

Bezoekers bekeken ook