Pigment Studio

Pigment Studio is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Kraaijenberg 8006 in Wijchen.

Meer informatie over Pigment Studio in Wijchen

Wenkbrauw- en wimperstyling, zoals waxen en verven, evenals het liften en verven van wimpers, zorgt ervoor dat ze er verzorgd uitzien zonder make-up. Dit resultaat kan tot wel 6 weken aanhouden. Daarnaast biedt de studio ook semi-permanente make-up, zoals het tekenen van wenkbrauwen of eyeliner met pigment in de huid. De eigenaresse van de studio heeft na jarenlang als tandartsassistente te hebben gewerkt, besloten om een creatief vak te leren: permanente make-up specialiste. Na het behalen van haar diploma heeft ze haar eigen studio geopend, waar ze zich richt op het perfectioneren van wenkbrauwen en het laten stralen van ogen. De studio is gevestigd in Wijchen en is alleen geopend op afspraak.

Wil je weten wat Pigment Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pigment Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pigment Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pigment Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Pigment Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pigment Studio

Bezoekers bekeken ook