PIET

PIET is een Restaurant gelegen aan Markt 8B in Wijchen.

Meer informatie over PIET in Wijchen

Bij Piet in Wijchen kun je terecht voor lunch, heerlijk eten, borrelen en zelfs feesten. Alles wordt zelf gemaakt in de open keuken met houtoven, zodat je mee kunt kijken. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Vanaf nu is het mogelijk om bij Piet te lunchen, van donderdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur. Voor groepen vanaf 10 personen is het handig om even te bellen voor de mogelijkheden. Piet heeft ook een gezellige borrelhoek met spelletjeskast, een terras en een vernieuwde bovenverdieping. Het eten bij Piet is gewoon goed, met onder andere zelfgemaakte pizza's uit de houtoven. Ook zijn er verschillende spelletjes beschikbaar voor bij de borrel. Piet is laagdrempelig en gezellig, en biedt ook de mogelijkheid om feestjes te vieren. Voor meer informatie kun je het beste bellen en vragen naar Piet.

Wil je weten wat PIET verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PIET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PIET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PIET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar PIET reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PIET

Bezoekers bekeken ook