Pets Place - Boerenbond

Pets Place - Boerenbond is een Dierenwinkel gelegen aan Kruisbergseweg 46 in Wijchen.

Meer informatie over Pets Place - Boerenbond in Wijchen

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland met een breed assortiment voor huisdieren. Ze streven ernaar om klanten te helpen bij de verzorging van hun huisdier. Naast huisdierproducten hebben ze ook producten en kennis voor gazononderhoud, moestuinen, plantenverzorging en insectenbestrijding. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en workshops aan. Ze verkopen producten van bekende merken zoals Royal Canin, Eukanuba, Wellness CORE, Prins en Happy-House. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor honden, katten en andere huisdieren. Speciaal voer is ook verkrijgbaar voor huisdieren met gezondheidsklachten, maar dit moet wel in overleg met een dierenarts gegeven worden. Volg Pets Place op social media voor inspiratie en winacties, en schrijf je in voor de nieuwsbrief om exclusieve deals te ontvangen.

Wil je weten wat Pets Place - Boerenbond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place - Boerenbond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place - Boerenbond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place - Boerenbond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Pets Place - Boerenbond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place – Boerenbond

Bezoekers bekeken ook