Partycentrum St Frans

Partycentrum St Frans is een Bowlingbaan gelegen aan Alverna, Heumenseweg 192 in Wijchen.

Meer informatie over Partycentrum St Frans in Wijchen

Er staan geen producten in je winkelwagen. Op de website van Stichting InterKerk vind je betrouwbare informatie over Jezus, geloof en kerk. Daarnaast zijn er mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan en donaties te doen. Ook kun je op de website RK Documenten vinden. InterKerk heeft meerdere websites waar je meer informatie kunt vinden over het Katholieke geloof. Op dit moment is er ook aandacht voor de Veertigdagentijd, waarbij je dagelijkse overwegingen kunt lezen om te groeien in je relatie met God en je voor te bereiden op het Hoogfeest van Pasen. Voor contact kun je terecht op Johannastraat 35 in Eindhoven, via telefoonnummer 06-40412248 of via info@interkerk.nl.

Wil je weten wat Partycentrum St Frans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partycentrum St Frans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partycentrum St Frans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partycentrum St Frans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Partycentrum St Frans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partycentrum St Frans

Bezoekers bekeken ook