Parousia Gemeente WIJCHEN

Parousia Gemeente WIJCHEN is een Christelijke kerk gelegen aan Roerdompstraat 76 in Wijchen.

Meer informatie over Parousia Gemeente WIJCHEN in Wijchen

Evangelische gemeente Parousia Wijchen is een thuis voor iedereen waar je je welkom mag voelen. Elke zondag is er een samenkomst waarbij je kunt zingen met de band, luisteren naar een woord uit de bijbel en elkaar ontmoeten bij de koffie. De samenkomst vindt plaats in Noorderlicht aan de Roerdompstraat 76 in Wijchen, van 10.30 tot 12.00 uur. Voor de kinderen is er een eigen programma en de kleintjes kunnen spelen in de crèche. Parousia is een Grieks woord dat 'komst en aanwezigheid' betekent, en symboliseert de hoop in ons leven dat Jezus Christus terugkomt.

Wil je weten wat Parousia Gemeente WIJCHEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parousia Gemeente WIJCHEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parousia Gemeente WIJCHEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parousia Gemeente WIJCHEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Parousia Gemeente WIJCHEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parousia Gemeente WIJCHEN

Bezoekers bekeken ook