Oude Sint-Victorkerk

Oude Sint-Victorkerk is een Protestantse kerk gelegen aan Kruisstraat 7 in Batenburg.

Meer informatie over Oude Sint-Victorkerk in Batenburg

Ruth van de Pol, een kunstenaar die in het historische vestingstadje Megen woont en werkt, haalt haar inspiratie uit de omgeving van de stad en het omliggende rivierenlandschap van de Maas. Tijdens haar wandelingen maakt ze schetsen en verzamelt ze indrukken, foto's en korte filmimpressies. Deze indrukken slaat ze op in haar hoofd en vertaalt ze vervolgens naar schilderijen en tekeningen. Haar werk varieert van dramatisch donker tot licht poëtisch, afhankelijk van het weer en de sfeer van het landschap. Naast haar schilderijen en tekeningen is er ook een video genaamd 'Maasmijmeringen' te zien in de expositie. De expositie is open op zondagen van 13:00 tot 17:00 uur, met aangepaste openingstijden op 9-10 september tijdens het Monumentenweekeinde. Meer informatie is te vinden op www.ruthvandepol.nl. Dit is de laatste expositie van dit jaar, de zomerexposities zullen weer starten in mei 2024. De St-Victorkerk waar de expositie plaatsvindt, wordt normaal gesproken gebruikt voor diensten, vieringen en evenementen, maar van mei tot september is de kerk ook open voor bezoekers op zondagmiddag. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@indeoudevictor.nl.

Wil je weten wat Oude Sint-Victorkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Sint-Victorkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Sint-Victorkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Sint-Victorkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Oude Sint-Victorkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Sint-Victorkerk

Bezoekers bekeken ook