ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE

ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE is een Winkel voor chirurgische artikelen gelegen aan De Weertjes 1120 in Wijchen.

Meer informatie over ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE in Wijchen

De Nexus Click Safety Adapter is ontwikkeld om het kunstbeen eenvoudig te verbinden met tibia- en femorale osseointegratie-implantaten. Het omarmingsdeel is verstelbaar naar elk ander implantaatsysteem op de markt indien nodig door de prothesist. Het biedt een dynamisch veersysteem, uitwisselbare interface, veilige verbinding, bilateraal gebruik, resetbaar veiligheidssysteem en een 360° roterende vertaler. Daarnaast is er ook de Nexus Shower, een doucheprothese die geschikt is voor gebruik in water. Tot slot biedt het bedrijf ook patiëntspecifieke implantaten die perfect passen bij de stoma. Dit is een nieuwe revolutie in de wereld van osseointegratie.

Wil je weten wat ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ORTHOPEDIE TECHNOLOGIE

Bezoekers bekeken ook