Onder de Linden

Onder de Linden is een Bed & Breakfast gelegen aan Houtsestraat 2 in Balgoij.

Meer informatie over Onder de Linden in Balgoij

Onder De Linden is een 300 jaar oude boerderij gelegen in het kerkdorpje Balgoij in het Land van Maas en Waal. De boerderij biedt de mogelijkheid om te genieten van een High Tea in een sfeervolle omgeving of om een verblijf te boeken in hun appartement. Daarnaast is de tuin van Onder De Linden open voor bezoek en is het mogelijk om in de tuin te werken in ruil voor een overnachting. Ook worden er regelmatig cursussen en workshops georganiseerd op ambachtelijk gebied. Je kunt contact opnemen met Marise van Hulten via telefoonnummer +316 42279747 of via e-mail marisevanhulten@gmail.com. Volg Onder De Linden op Instagram en Facebook. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Onder de Linden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onder de Linden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onder de Linden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onder de Linden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Onder de Linden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onder de Linden

Bezoekers bekeken ook