Néos Athene

Néos Athene is een Grieks restaurant gelegen aan Marktpad 33 in Wijchen.

Meer informatie over Néos Athene in Wijchen

Bij Néos Athene kun je genieten van heerlijke authentieke Griekse gerechten. De gerechten worden bereid door een Griekse kok, die werkt met dagelijks vers geleverde producten. Het restaurant heeft een informele en vriendelijke sfeer. Bij binnenkomst krijg je een glaasje ouzo, een traditioneel Grieks drankje, aangeboden. Als je liever thuis of op kantoor wilt eten, kun je de gerechten ook afhalen. Het restaurant is geopend en bevindt zich op het Marktpad 336602 in Wijchen. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 024-6636050 of via e-mail info@neosathene.nl.

Wil je weten wat Néos Athene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Néos Athene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Néos Athene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Néos Athene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Néos Athene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Néos Athene

Bezoekers bekeken ook