Nagelstudio Diana

Nagelstudio Diana is een Nagelstudio gelegen aan Heilige Stoel 6215 in Wijchen.

Meer informatie over Nagelstudio Diana in Wijchen

Nagelstudio Diana Werts in Wijchen is de gezelligste nagelstudio waar je snel een afspraak kunt maken. Bij deze nagelstudio kun je terecht voor acrylnagels, gelpolish en nailart. Als je meer wilt weten over de nagelstudio of foto's wilt bekijken, kun je op de bijbehorende knoppen klikken. De prijzen voor de behandelingen vind je door naar beneden te scrollen op de website. Voor acryl nagels zijn er verschillende opties, zoals een nieuwe set voor €50,- of een nabehandeling voor €40,-. Daarnaast kun je ook kiezen voor gelpolish en nailart, waarbij er keuze is uit 100 kleuren gelpolish en veel verschillende nailart mogelijkheden. De prijzen hiervoor variëren, bijvoorbeeld €22,50 voor gelpolish op de natuurlijke nagel en vanaf €0,50 per nagel voor nailart. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je terecht op de website van Nagelstudio Diana Werts.

Wil je weten wat Nagelstudio Diana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Diana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Diana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Diana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Nagelstudio Diana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Diana

Bezoekers bekeken ook