MZH Bouwbedrijf

MZH Bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Arendstraat 12 in Wijchen.

Meer informatie over MZH Bouwbedrijf in Wijchen

MZH Bouwbedrijf is een allround bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende klussen, zowel binnen als buiten. Ze kunnen helpen met schilderen, betegelen, vloeren leggen, stucen en het plaatsen van schuttingen. Het bedrijf werkt in een straal van 75 kilometer rondom hun vestigingsplaats in Wijchen. Ze zijn beschikbaar voor tuinklussen, zoals het betegelen en plaatsen van schuttingen. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het werken aan muren, zoals schilderen, behangen en tegelen. Ze kunnen ook vloeren leggen, of het nu gaat om laminaat of plavuizen. MZH Bouwbedrijf heeft ook expertise in het leggen van keramische tegels. De eigenaar, Zyad Alsatoof, heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de bouwsector en heeft onlangs zijn eigen bouwbedrijf opgestart. Hij is gepassioneerd over het creëren van mooie huizen en tuinen en wil graag uw huis helemaal naar wens maken. U kunt contact met hem opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je weten wat MZH Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MZH Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MZH Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MZH Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar MZH Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MZH Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook