MZC De Homberg

MZC De Homberg is een Tandarts gelegen aan Homberg 1001 in Wijchen.

Meer informatie over MZC De Homberg in Wijchen

Mondzorgcentrum De Homberg is een moderne tandartsenpraktijk in Wijchen-Noord die in oktober 2008 haar deuren opende onder de naam Tandartsenpraktijk Boonekamp. Sinds mei 2018 zijn ze gevestigd op de Homberg 1001 in Wijchen. Ze bieden zorg, persoonlijke aandacht en advies voor mond en gebit en vinden goede mondverzorging belangrijk. Op hun website vindt u informatie over de tandartspraktijk, zoals openingstijden en behandelingen, en antwoorden op vragen over mondgezondheid. Ook zijn de contactgegevens en informatie over spoedgevallen te vinden. Verder is er belangrijke informatie over Corona/COVID-19 beschikbaar, zoals welke tandartsen beschikbaar zijn voor spoedgevallen. Het adres van de praktijk is Homberg 1001, 6601 ZX Wijchen en ze zijn bereikbaar op het telefoonnummer 024-6416923 of via e-mail op balie@dehomberg.nl.

Wil je weten wat MZC De Homberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MZC De Homberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MZC De Homberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MZC De Homberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar MZC De Homberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MZC De Homberg

Bezoekers bekeken ook