MW-Computers

MW-Computers is een Computerreparatie gelegen aan Woeziksestraat 27 in Wijchen.

Meer informatie over MW-Computers in Wijchen

MW-Computers Wijchen biedt periodiek onderhoud en service aan voor zowel bedrijven als particulieren. Ze verzorgen onder andere computer- en laptopreparaties, zoals het vervangen van beeldschermen, toetsenborden en interne hardware. Daarnaast bieden ze ook internetbeveiliging in combinatie met een APK-opruiming aan. Voor slechts €29,95 ontvang je 12 maanden lang internetbeveiliging. Ook kunnen ze helpen bij het upgraden naar Windows 11 en bieden ze satellietontvangers aan. Verder bieden ze een snelle reparatieservice aan met doorgaans een reparatietijd van 24 uur. Ze verkopen ook computers en bieden reparaties aan huis aan. Daarnaast kunnen ze helpen bij het herstellen van data en het her-activeren van smartcards. Het bedrijf is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur.

Wil je weten wat MW-Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MW-Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MW-Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MW-Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar MW-Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MW-Computers

Bezoekers bekeken ook