Moor's of Beauty

Moor's of Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Grotestraat 1 in Bergharen.

Meer informatie over Moor's of Beauty in Bergharen

Je kunt nu een nieuwe behandeling boeken bij Marieke Schouten-Moors. Ze is een schoonheidsspecialiste sinds 1991 en heeft sinds 2013 haar eigen salon. Ze volgt op dit moment een opleiding acupunctuur. In deze drukke tijden is het belangrijk om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Een gezichtsbehandeling is perfect om te ontspannen en tegelijkertijd je huid te verbeteren. Marieke gelooft in het concept van Oolaboo en haar klanten ook sinds 2013. Ze begroet je graag persoonlijk in haar salon voor huidverbetering. Daarnaast biedt ze ook make-up en workshops aan en verkoopt ze Oolaboo producten. Je kunt ook een cadeaubon of een heerlijke geur van Oolaboo als bijzonder cadeau geven. Lees de ervaringen van andere klanten op haar website en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Moor's of Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moor's of Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moor's of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moor's of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Moor's of Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moor’s of Beauty

Bezoekers bekeken ook