Moldbrothers

Moldbrothers is een Restaurant gelegen aan Havenweg 4 in Wijchen.

Meer informatie over Moldbrothers in Wijchen

MoldBrothers is een webshop waar je terecht kunt voor custom producten. Ze bieden verschillende betaalopties aan, zoals Apple Pay, Creditcard, iDeal en PayPal. Als er problemen zijn met betalingen in de webshop, kunnen klanten contact opnemen met MoldBrothers en zij zullen een aparte factuur met betaallink sturen. Bestellingen worden wereldwijd verzonden, met uitzondering van Rusland en China, en de levertijden variëren van 1-3 werkdagen voor Nederland en België, tot 4-10 werkdagen voor de rest van de wereld. Na een succesvolle bestelling ontvangt de klant altijd een orderbevestiging en factuur per e-mail. Voor custom producten hangt de levertijd af van de specificaties, grootte en gewenste deadline. Bestellingen binnen Nederland, Duitsland en België worden verzonden met PostNL, terwijl de rest van de wereld gebruik maakt van DHL Express. Op dit moment heeft MoldBrothers geen vacatures, maar ze zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om hun team te versterken. MoldBrothers is opgericht door twee broers met een fascinatie voor de horecasector en de innovatieve karakter ervan.

Wil je weten wat Moldbrothers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moldbrothers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moldbrothers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moldbrothers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Moldbrothers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moldbrothers

Bezoekers bekeken ook