Miranda hair & make-up

Miranda hair & make-up is een Kapper gelegen aan Boomsestraat 10 in Balgoij.

Meer informatie over Miranda hair & make-up in Balgoij

Bij Miranda hair & make-up in Balgoij kun je terecht voor knippen, kleuren en verzorging volgens de nieuwste trends. Ze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bruiden op hun speciale dag en laten hun creativiteit de vrije loop bij hun klanten. Dit gebeurt altijd in overleg en passend bij de klant. Door de persoonlijke benadering, deskundig advies en professionele aanpak is elk bezoek aan de salon bijzonder. Je kunt jezelf laten verwennen in een fijne salon met een ontspannen sfeer. Voor een afspraak kun je bellen, appen of mailen naar Miranda hair & make-up.

Wil je weten wat Miranda hair & make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miranda hair & make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miranda hair & make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miranda hair & make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Miranda hair & make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miranda hair & make-up

Bezoekers bekeken ook