Merkkwadraat

Merkkwadraat is een Marketingconsultant gelegen aan Elzenweg 75 in Wijchen.

Meer informatie over Merkkwadraat in Wijchen

Truffel Pig is een strategisch bureau dat gespecialiseerd is in employer branding. Ze hebben een talent voor het vinden en tot leven brengen van het unieke verhaal van merken, bedrijven en organisaties. Ze hebben bijvoorbeeld de Alfa Laval Stevensloop gesponsord en een positiviteitscampagne gedaan voor het Mondial College Meeuwse Acker in Nijmegen. Ze geloven in het belang van een sterke identiteit en positionering om sterke merken te bouwen. Ze hebben ook een global employer branding campagne gedaan voor ERIKS, waarbij ze een hoog 'do-it-yourself'-gehalte hebben. Als je geïnteresseerd bent, kun je met hen in gesprek gaan, maar je kunt ook eerst nog wat rondsnuffelen.

Wil je weten wat Merkkwadraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Merkkwadraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Merkkwadraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Merkkwadraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Merkkwadraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Merkkwadraat

Bezoekers bekeken ook