Meneer Smit Wijchen

Meneer Smit Wijchen is een Café gelegen aan Oude Klapstraat 78 in Wijchen.

Meer informatie over Meneer Smit Wijchen in Wijchen

Meneer Smit is een Groot-Café in het hart van Wijchen en dé ontmoetingsplek voor lunch, diner, borrel en plezier. Het café heeft een gezellige en informele sfeer met een knipoog naar het oude postkantoor dat vroeger in het pand gevestigd was. Je kunt er genieten van heerlijke gerechten, zoals carpaccio, varkenshaasspies en wekelijks wisselende bordgerechten passend bij het seizoen. Ook worden er lunchgerechten aangeboden, zoals een lunchplateau met soep, kroket en belegd broodje. Daarnaast heeft Meneer Smit een ruime keuze aan (speciaal)bieren en seizoenbieren van de wisseltap. Het café is perfect te combineren met een bioscoopbezoek in hetzelfde pand en organiseert regelmatig events, zoals pubquizzen, bier-spijs avonden en wijn-spijs wandelingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot 23:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur. Het contactadres is INFO@MENEERSMITWIJCHEN.NL en het café is gevestigd aan de Oude Klapstraat 78 in Wijchen.

Wil je weten wat Meneer Smit Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meneer Smit Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meneer Smit Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meneer Smit Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Meneer Smit Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meneer Smit Wijchen

Bezoekers bekeken ook