Max Fit

Max Fit is een Personal trainer gelegen aan Stationslaan 26 in Wijchen.

Meer informatie over Max Fit in Wijchen

maxfit is een programma dat je helpt om af te vallen en fit te blijven, terwijl je blijft genieten van lekker eten en drinken. Met voeding, sport en leefstijlcoaching leer je hoe je controle over je leefstijl kunt behouden. Het maxfit worden gebeurt in vier stappen: beginnen met een plan dat bij jou past, meten van je progressie en trainen in een gezellige groep, voorkomen van het jojo-effect door controle over je leefstijl te krijgen, en ten slotte het behouden van je behaalde doel en zelfstandig verder gaan met ondersteuning van maxfit. Er zijn clubs in verschillende steden, zoals Apeldoorn, Arnhem, Ede, Elst, Huissen, Wijchen en Zevenaar, waar je vrijblijvend kennis kunt maken met maxfit.

Wil je weten wat Max Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Max Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit

Bezoekers bekeken ook