Loev Haarstylist

Loev Haarstylist is een Kapper gelegen aan Nieuweweg 102 in Wijchen.

Meer informatie over Loev Haarstylist in Wijchen

Loes Vonk is een haarstylist die puur, eerlijk en gepassioneerd is. Ze neemt de tijd om te luisteren, te adviseren en ervoor te zorgen dat haar klanten zich gelukkig, mooi en zelfverzekerd voelen. Samen met haar klanten gelooft ze in haar kracht om tot een optimaal resultaat te komen. Bij Loev mag je jezelf zijn, genieten en beleven. Je kunt een afspraak maken bij Loes via telefoon, contactformulier of e-mail. De tarieven voor knippen, stylen, bruidskapsels en kleuren zijn te vinden op de website. Loes is gevestigd in Wijchen en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op woensdag, zaterdag en zondag is ze gesloten.

Wil je weten wat Loev Haarstylist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loev Haarstylist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loev Haarstylist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loev Haarstylist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Loev Haarstylist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loev Haarstylist

Bezoekers bekeken ook