Loets

Loets is een Internetwinkel gelegen aan Bijsterhuizen 24-14 in Wijchen.

Meer informatie over Loets in Wijchen

Momenteel worden bestellingen alleen op woensdag, donderdag en vrijdag verzonden via DHL. Retourneren is momenteel niet mogelijk vanwege een opheffingsuitverkoop. Loets kondigt aan te stoppen, omdat de eigenaar andere dromen wil najagen en haar vrije tijd anders wil indelen. Ze bedankt iedereen die de afgelopen jaren Loets heeft gesteund en haar kleding met liefde heeft gedragen. Zolang er voorraad is, blijft Loets bestaan, maar op=op. Er is een actie waarbij je een 15% korting kunt winnen door een foto te delen. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Verder moedigt Loets aan om tips, ideeën en suggesties te delen, zodat ze het assortiment zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. De contactgegevens van Loets zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Loets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Loets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loets

Bezoekers bekeken ook