Loes lifestyle

Loes lifestyle is een Sportschool gelegen aan Woeziksestraat 376 in Wijchen.

Meer informatie over Loes lifestyle in Wijchen

Loes! Lifestyle is een bedrijf dat mensen helpt om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en behouden. Ze bieden functionele kracht- en conditietrainingen en coaching trajecten aan, zowel in groepsverband als individueel. De trainingen vinden altijd buiten plaats en worden gegeven door een gecertificeerde trainer. Tijdens de trainingen word je persoonlijk uitgedaagd en staat plezier voorop. Bij individuele trainingen en coaching staat jouw persoonlijke behoeften en wensen centraal. Het doel is om fysiek en mentaal fit te worden en een balans in het leven te creëren. Loes! Lifestyle biedt verschillende programma's aan, zoals bootcamp, personal training, group training en kidsbootcamp. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Loes lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loes lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loes lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loes lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Loes lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loes lifestyle

Bezoekers bekeken ook