Loeffen Holding B.V.

Loeffen Holding B.V. is een Bakkerij gelegen aan Havenweg 34 in Wijchen.

Meer informatie over Loeffen Holding B.V. in Wijchen

Bakkerij Loeffen is een ambachtelijke bakkerij die elke dag met toewijding en passie de beste producten bakt voor hun klanten. Met 100 jaar kennis en ervaring staat Bakkerij Loeffen garant voor heerlijk en eerlijk brood en banket. Bij hen draait het om kwaliteit, smaak en flexibiliteit. Je kunt genieten van hun brood en banket in hun winkel en webshop, maar ook bij Jumbo Bosmans Cuijk en diverse horecagelegenheden in de regio. Enkele van hun specialiteiten zijn de Ceuclum Koek, Cuijkse Klokjes, Cuijkse Logo Bonbons en Speculaas. Bij Bakkerij Loeffen ben je altijd welkom om te proeven en te genieten van hun kwaliteitsproducten.

Wil je weten wat Loeffen Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loeffen Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loeffen Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loeffen Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Loeffen Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loeffen Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook