Lieve Sophie

Lieve Sophie is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 22 in Wijchen.

Meer informatie over Lieve Sophie in Wijchen

Bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie in Wijchen ben je welkom om met de hele familie te genieten. Het is een knusse plek met een ontspannen sfeer waar jong en oud verwend worden met een lunch, diner of wat lekkers te drinken. Of je nu binnen zit, op het terras of in de tuin, er is volop speelgelegenheid voor kinderen. De eigen Lieve Sophie familie zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart die per seizoen wisselt en gerechten serveert uit verschillende keukens. De ingrediënten zijn altijd vers en zoveel mogelijk afkomstig van lokale leveranciers uit Wijchen en omgeving. Als je iets te vieren hebt en met een groter gezelschap wilt komen, ben je ook bij Lieve Sophie aan het juiste adres.

Wil je weten wat Lieve Sophie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lieve Sophie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lieve Sophie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lieve Sophie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Lieve Sophie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lieve Sophie

Bezoekers bekeken ook