Lie Stoffen & Ateliercafé

Lie Stoffen & Ateliercafé is een Stoffenwinkel gelegen aan Stationslaan 20B in Wijchen.

Meer informatie over Lie Stoffen & Ateliercafé in Wijchen

Lie Stoffen & Ateliercafé is een stoffenzaak met ateliercafé waar ideeën werkelijkheid worden. Lie, oftewel Annelie, is een creatieve, spontane vakvrouw met blonde krullen en een open persoonlijkheid. Als kind was ze al bezig met de oude Singer naaimachine van haar oma en maakte ze tasjes en etui's voor haar vriendinnen. Op latere leeftijd begon ze met het maken van kleding voor zichzelf en besloot ze de Mode opleiding in Nijmegen te volgen. Na verschillende banen in de modebranche begon ze in 1999 haar eigen Mode Atelier, waar ze de mooiste creaties ontwierp en maakte, waaronder bruidskleding, kostuums en speciale opdrachten voor Make A Wish en Prinsengroepen voor Carnaval. Daarnaast gaf ze ook les in haar atelier aan huis. In 2021 opende Annelie samen met haar man Henri "Lie stoffen & Ateliercafé", een eigentijdse stoffenzaak waar het een belevenis is om binnen te zijn. Het oude ambacht wordt hier gecombineerd met nieuwe high tech machines en er is ook een ateliercafé waar je kunt genieten van een lekker bakje koffie. Bij Lie vind je de beste kwaliteit materialen en deskundig advies.

Wil je weten wat Lie Stoffen & Ateliercafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lie Stoffen & Ateliercafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lie Stoffen & Ateliercafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lie Stoffen & Ateliercafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Lie Stoffen & Ateliercafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lie Stoffen & Ateliercafé

Bezoekers bekeken ook