Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Touwslagersbaan 35 in Wijchen.

Meer informatie over Lidl in Wijchen

In dit artikel wordt geadverteerd voor de webshop van Lidl. Er worden verschillende categorieën en aanbiedingen in de webshop genoemd, zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Daarnaast wordt er extra korting beloofd met het Lidl Plus-programma. Ook worden er verschillende merken genoemd die verkrijgbaar zijn in de webshop, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Verder worden contactgegevens, service-informatie, nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl app genoemd. Tot slot wordt er vermeld dat Lidl actief is op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook