Lashes & Beauty

Lashes & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Kanariestraat 29 in Wijchen.

Meer informatie over Lashes & Beauty in Wijchen

Mijn naam is Saskia en ik werk met veel passie in mijn salon, Lashes & Beauty. Ik geniet van de afwisseling tussen verschillende behandelingen en vind het persoonlijke contact met mijn klanten erg belangrijk. Ik ben al 9 jaar werkzaam als Wimperstyliste, 2 jaar als allround plasmaspecialist en vanaf 8 november 2022 ben ik ook Expert in de DSV Line Collageen draden. Mijn openingstijden variëren per dag, maar ik bied ook afspraken buiten openingstijden aan tegen een toeslag. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen op het gebied van innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Wil je weten wat Lashes & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lashes & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lashes & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashes & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Lashes & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lashes & Beauty

Bezoekers bekeken ook