Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur

Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur is een Winkel gelegen aan Puitsestraat 3 in Leur.

Meer informatie over Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur in Leur

In het hart van het Land van Maas en Waal ligt de Heerlijkheid Leur, een landgoed dat al sinds 1748 in particulier bezit is. Het is een prachtige plek met oude lindebomen langs de landwegen, weilanden vol kruiden en klaver, en bossen waar je de specht en de koekoek kunt horen. Het is een oase van rust en gemoedelijkheid, perfect om te wandelen en te genieten van de natuur. Daarnaast kun je ook verblijven in een van de schitterend gerestaureerde boerderijen op het landgoed en genieten van het heerlijke Aberdeen Angus vlees dat verkrijgbaar is in de landgoedwinkel. Er zijn twee vakantieboerderijen beschikbaar, De Merwerd voor 14 personen met 7 slaapkamers, en De Capellenhof voor 15 personen met 6 slaapkamers. Ook is er een boswinkel waar je Aberdeen Angus vlees en authentieke producten uit de regio kunt kopen. Kortom, Heerlijkheid Leur biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en schoonheid van het landgoed, evenals van de heerlijke lokale producten.

Wil je weten wat Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoedwinkel Heerlijkheid Leur

Bezoekers bekeken ook