Kringloopwinkel Cirkel

Kringloopwinkel Cirkel is een Tweedehandswinkel gelegen aan Sterrebosweg 19 in Wijchen.

Meer informatie over Kringloopwinkel Cirkel in Wijchen

De Cirkel Kringloopwinkel in Wijchen heeft een nieuwe locatie gevonden aan de Sterrebosweg 19. Op dinsdag 12 maart opende de vernieuwde winkel voor het eerst haar deuren. Voorheen was de winkel gevestigd aan de Spoorstraat, maar nu is de Sterrebosweg de vaste locatie. De nieuwe winkel wordt goed bezocht en heeft zelfs een interview gekregen in De Maaswaalkanter. In 2017 opende de Cirkel ook al een nieuwe winkel aan de Sterrebosweg. In 2016 was er tijdelijk een meubelwinkel in de voormalige Aldi-winkel aan de Spoorstraat. In datzelfde jaar werd ook een openbare huiskamer geopend en werden er goede doelen gesteund. De Cirkel Kringloopwinkel werd in 2012 geopend door burgemeester Gosse Noordewier in de Spoorstraat. Bij de opening kon er ook een financiële bijdrage gedaan worden voor de Hospice in Wijchen. Dit is de tweede kringloopwinkel in Wijchen.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Kringloopwinkel Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Cirkel

Bezoekers bekeken ook