Knippen & Zo

Knippen & Zo is een Kapper gelegen aan Sluiskamp 3012 in Wijchen.

Meer informatie over Knippen & Zo in Wijchen

Bij Kapsalon Wijchen, genaamd Knippen & zo, kunt u goedkoop en snel naar de kapper. In deze kleinschalige salon kunt u altijd rekenen op mijn volledige aandacht en een ontspannen moment in uw drukke schema. Ik werk alleen op afspraak en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends voor het hele gezin. Daarnaast kan ik u adviseren over de beste verzorging voor uw haartype, de perfecte shampoo, conditioner en stylingproduct. Om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen, kunt u bellen naar het verstrekte telefoonnummer. De openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 08:30 tot 12:00.

Wil je weten wat Knippen & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knippen & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knippen & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knippen & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Knippen & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knippen & Zo

Bezoekers bekeken ook