Knap

Knap is een Schoonheidssalon gelegen aan Heilige Stoel 5016 in Wijchen.

Meer informatie over Knap in Wijchen

Babs Teunissen is een ervaren nagelstyliste met een passie voor beauty. Ze werkt al 10 jaar met plezier en heeft als missie om ervoor te zorgen dat elke klant zich mooier voelt na een bezoek aan haar salon, Knap. Bij Knap kun je terecht voor nagel- en make-upbehandelingen. Babs heeft de benodigde diploma's en blijft zich ook continu ontwikkelen. Knap is dé salon voor nagels en visagie in Wijchen, Nijmegen, Grave, Balgoij, Beuningen en de omliggende gebieden. Let op: alle afspraken worden tijdelijk op een ander adres gehouden, namelijk de Oosterweg 54 in Wijchen. Dit geldt in de periode van 25-09-23 tot 09-12-23.

Wil je weten wat Knap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Knap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knap

Bezoekers bekeken ook